Tørrbørste huden din
Tips og triks

Tørrbørste huden er et godt gammelt triks for glød

Jeg har nylig begynt å tørrbørste huden min, etter at jeg så en artikkel om hvorfor nettopp dette har så utrolig god effekt på kropp og hud. Opplever utrolig god effekt og er så fornøyd at jeg ikke ser for meg at dette er noe jeg kommer til å slutte med… Heller det motsatte! Har anbefalt dette til alle mine nærmeste etter at jeg ble hekta, og ønsker nå å anbefale det til dere også. 

Skape blodgjennomstrømning i huden din uten å bruke kraft

Det som er så fantastisk med å tørrbørste er at det er en kjapp prosess som øker blodgjennomstrømningen i huden din. Noe som er viktig er at du alltid jobber mot hjertet. Husk at det er viktig å bruke lette bevegelser. Det anbefales at du starter nede på bena og jobber oppover. Få gjerne hjelp med å tørrbørste lett på ryggen. Der jobber du nedenfra og opp. Det skal ikke mye kraft til når du tørrbørster. Er du sensitiv i huden din så skal du være enda mer forsiktig! 

Det du trenger for å tørrbørste huden

En hud som gløder innenfra og kjennes ut som silke takket være å tørrbørste

Når man tørrbørster så eksfolierer man huden sin, noe som gjør at på få bevegelser og etter få minutter så sitter man igjen med en hud som kjennes ut som silke. Du får også en magisk glød innenfra. Etter børstingen så hopper du i dusjen. Noe jeg elsker å gjøre etter at jeg har dusjet er å ta på en deilig kroppsolje eller body lotion slik at huden blir godt fuktet i tillegg. Det gir det lille ekstra når det kommer til glød, etter min mening. Jeg får en fantastisk energi fra tørrbørstingen, og derfor så kan jeg ikke gjøre dette på kveldstid. Du må selvsagt bare se hva du foretrekker, men jeg gjør dette alltid på morgenen. Det gjør meg nemlig klar for dagen. Noe jeg derimot gjør hver kveld er å dobbeltrense huden min, trykk her om du vil vite hvordan. 

Godt å tørrbørste uavhengig av hvilken av de gode effektene du vil ha

Effektene av å tørrbørste huden er utrolig mange, og uavhengig av hvilken av dem du tørrbørster for å oppnå, så kommer du til å få utrolige resultater. Min mor har selv gjort denne behandlinger mot cellulitter, og fått utrolige resultater. Min svigerinne gjorde dette mot strekkmerker under graviditeten, og fikk utrolig få. Jeg kan selvfølgelig ikke vite om dette bare var gode gener eller om det var det at hun tørrbørstet som hjalp… Men jeg tar ikke sjansen om jeg en gang skulle bli gravid. Vil du se en fin video angående det å tørrbørste, så kan du trykke her

Som en treningsøkt for huden din, å tørrbørste hjemme på badet  

Resultatet og følelsen du får etter en runde med tørrbørsten er som etter en treningsøkt. Blodet strømmer fortere, huden gløder og kjennes varm ut og energien bobler i kroppen din. Tenk at noen minutter med lett bevegelse med en børste kan gi så mange fordeler. Jeg er i alle fall helt frelst, og håper du også vil teste ut dette. 

Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!