Hud og sommer
Tips og triks

Huden på sommeren – ta vare på deg selv

Sommeren er snart rett rundt hjørnet (håper vi i hvertfall), og vi skal snakke om det alle tenker på i disse dager. Huden vår! En strålende, vakker sommerhud er målet for denne gangen. 

Strålende sommerhud 

Brunfarge er noe jeg absolutt er en stor favoritt av å ha! Jeg søker hver sommer en strålende finish, der du kan se at jeg har solt meg akkurat nok for å få den perfekte looken. Likevel er det veldig viktig å ikke skade huden! Hvordan kan man få en strålende glans uten å skade?

Helt uten skade på huden

Det er veldig heldig at jeg har de aller beste til å gi meg tips om å unngå skading. Dere som har fulgt meg i en stund nå, og kjenner meg, vet at jeg veldig godt elsker hav, strand og reiser til dit det er bølger og sand mellom tærne. Så ofte jeg har mulighet til det kan jeg reise avgårde og langt vekk til palmer og grønne smoothies der jeg koser meg hvert eneste sekund av dagen. Så, hvordan kan man få den perfekte glansen uten skade?

Pass på huden din

Profesjonelle tips for en perfekt sommerhud

For å skape en helt perfekt look må jeg si at jeg har fått profesjonelle tips for å lære meg dette! Det var en periode jeg hadde behandlinger hos Hudpleieklinikken. Jeg fikk absolutt den beste behandlingen og ikke minst den beste servicen! Siden jeg er veldig nysgjerrig spør jeg og graver gjennom hver eneste behandlingstime. Trikset er å forstå ikke bare hvordan de gjør som de gjør, men også spørre etter hvilke ingredienser som brukes, og hvorfor!

Betakaroten 

Betakaroten, eller tusenvis av gulrøtter! Dette er det første og beste trikset jeg bruker for en perfekt sommerhud. Dere lurer kanskje på hvorfor akkurat betakaroten er så effektivt? Det fungerer slik at kroppens egne fargepigmenter får en turbofart! Vanligvis betyr dette at man blir dobbelt eller trippelt så raskt brunere. Det betyr igjen at man kan være mindre tid ute i solen og også bli super brun i sommer! På toppen av det hele så varer brunfargen lengre, og det er noe vi alle er ute etter, ikke sant?

Vann for å hjelpe huden

Livets herlige vann og dens innhold! Faktisk kunne jeg tenke meg å skrive en hel artikkel om vann og dens viktighet. Det er det viktigste i verden! Det er helt vesentlig for kroppen, alle organer og ikke minst for huden vår å få i oss nok vann i løpet av alle dagene. Spesielt etter en 8 timers lang natt (hvis du får så mange timer søvn), så er kroppen i faste! Det betyr at man er nødt til å drikke vann for at kroppen skal våkne opp og å fungere slik den er skapt til å gjøre. Det er ganske mange som drikker kaffe på morgenen, også til og med før de drikker vann! Dette er helt ulovlig i verden av å ha en strålende look – vann er utrolig viktig!

Vann gjør huden fin

Mat

Det vi spiser og får i oss gjennom mat er også det som kommer ut igjennom huden vår. Frukt, grønnsaker, i form av fiber, mineraler og vitaminer er helt essensielt for kroppen vår. Spiser du nok av frukt og grønnsaker? Jeg vil dele noen supre tips på hvordan man enkelt kan få i seg nok av dette i neste artikkelen! Spesielt fint for i sommer!

For å lese mer om akkurat helse og detox, les her!

Passe på seg selv og huden i sommer

Helt til slutt vil jeg si at det er veldig viktig alle sammen å ta vare på hverandre. Gjennom en bevisst og positiv holdning vil vi klare å være mer påpasselig på huden vår, kroppene våre og tankene våre. 

Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!