Oppskrift på god mat
Tips og triks

Oppskrift – enkel og sunn vegetarpizza

Igjen prøver jeg en ny oppskrift på en enkel vegetarpizza som er sunn og god! Med dere deler jeg oppskriften på denne herligheten og hvorfor dere også bør prøve den på en travel ukedag!

Vegetarianer og helse

Ofte har jeg tenkt på å bli vegetarianer på heltid. Det er ikke kun med tanke på alle søte og elskede dyrene at jeg har vurdert dette, men også med tanke på helsen min. Tidligere har jeg nevnt litt om hvordan helsen min varierer ganske mye fra dag til dag, så det er viktig for meg å ta vare på kroppen min så godt jeg kan og derfor må jeg tenke over hva jeg spiser, og jeg må kanskje være mer observant på dette enn de fleste andre.

Oppskrift på vegetarpizza

Så, nå til oppskriften på verdens enkleste og sunneste vegetarpizza! Den tar ca totalt 10 minutter å lage og minst 30 minutter å nyte. Så den passer helt perfekt til en busy ukedag. Da får du noe raskt, men sunt og godt til middag!

Avokado er ofte en viktig del om jeg lager en oppskrift

Det du trenger for å lage min oppskrift:

Du trenger til oppskriften: De grønnsakene du har i kjøleskapet, tomat og fajitas. Punktum.

Jeg bruker helst fajitas helt uten gluten, så jeg kjøper alltid med meg to eller tre pakker som jeg legger i fryseren. Da har jeg alltid disse tilgjengelig dersom jeg skulle trenge de på en dag med masse ærender og litt dårlig tid. 

Det du gjør er at du legger fajitas med litt tomatsaus og oregano i ovnen. Ca 5 minutter slik at den blir litt varm og crispy, men ikke brent! Så fort den er tatt ut hiver du på det du hadde i kjøleskapet. I mitt tilfelle pleier jeg alltid å legge på litt avokado. Liker også ekstra tomater og mais dersom jeg har en boks av dette. Selv om det er en pizza pleier jeg ikke å legge på ost. Det er fordi at for meg synes jeg advokadoen gir akkurat passe kremete og herlig smak. På grunn av dette synes jeg at jeg ikke behøver ost på den. Det varierer fra uke til uke, men slik ser de ut denne gangen:

Oppskrift på verdens beste vegetarpizza

Denne kan også lages dersom man inviterer til middag! Se her for oppdekning av et vakkert middagsselskap.

Masse oppskrifter som er sunne og enkle – og vegetar!

For inspirasjon til oppskrifter som er sunne, enkle og vegetar finner jeg en hel del på Vegetarbloggen!

Har dere noen blogger med gode, enkle og sunne oppskrifter? I så fall hvor da? For meg er det best å få disse på norsk, siden når jeg leser på engelsk synes jeg ikke vi har de samme ingrediensene her i Norge og det kan bli litt vanskelig å følge. 

Jeg vil gjerne vite om dere også prøver denne sunne vegetarpizzaen på en travel ukedag. Dersom dere prøvde den vil jeg vite hva dere synes, var den god? Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!