Vesken min
Tips og triks

Vesken – mine must haves “sommerferie-versjon”

Jeg elsker selv å lese hva andre har i vesken, fordi det er noe som gir meg utrolig mye inspirasjon også føler jeg litt at man kan få et slags innblikk i personligheten til den du ser på vesken til. Er den rotete, ryddig, har mye eller lite i vesken? Utrolig spennende. Jeg vil derfor gi dere mulighet til å få se mine must haves i vesken min, men denne gangen så er det sommerferie-versjonen. Kanskje dere får se en annen versjon senere en gang! Enjoy. 

Å pakke ned det man behøver i vesken uten at det blir for mye

Noe jeg etterhvert har lært meg, som jeg var veldig dårlig til tidligere, er det å pakke ned det jeg behøver med meg, uten at vesken min blir overfylt. Det er mye du tenker at du kanskje kommer til å trenge, som ikke nødvendigvis er noe du bruker til slutt. På grunn av nettopp dette så er det utrolig lett for at vesken blir full utrolig fort, og det ønsker jeg å unngå. Derfor er jeg flink til å ta ut ting fra vesken dersom jeg har gått med det i vesken to-tre ganger uten å bruke det jeg har i den. Jeg har fått meg noen ting som jeg stort sett alltid har med meg, og tenkte vise dere nettopp disse tingene. Om du vil se andre gøye versjoner så kan du gå inn her

Det jeg har i vesken

Beskytt dine øyne med et par trendy og stilige solbriller 

Et must på sommeren er absolutt solbriller. Du kan også naturligvis ha disse på deg, eller på hodet ditt, men med deg må du alltid ha de. De beskytter øynene dine mot solen og lar deg heller ikke bli så sliten av solen. På toppen av alt så er de et veldig bra mote-tilbehør, som kan ta antrekket ditt til nye høyder. 

Gjør deg klar for enhver spontan anledning med et godt leppeprodukt 

Føler meg alltid klar for enhver anledning om jeg har min favoritt-gloss i veska. Er det noe som er typisk på sommeren så er det at spontane anledninger byr seg. Da er det bare å ta på litt gloss og så er du klar for hva enn det skal være! 

Pass på at du ikke blir solbrent med å ha med deg solkrem over alt i vesken

Jeg har lært på den harde måten, og fått en solbrent nese et par ganger. Derfor har jeg alltid med meg en solkrem med solfaktor 30. Heldigvis, slik at jeg kan ta den i fjeset eller på skuldrene om nødvendig. Anbefales! Jeg har tidligere skrevet en post om sommer og hud, som dere kan lese HER

Solkrem er alltid med i vesken

Bruk telefonen for å ta bilder av alt det morsomme du gjør sommeren lang

Året rundt har jeg med meg telefonen min rundt, men på sommeren blir det liksom enda viktigere. Vanligvis vil man gjerne dokumentere de morsomme sommerdagene og sene sommerkveldene. Den er alltid med meg, og helst med fulladet batteri. 
I tillegg til alt dette så går jeg aldri ut uten vannflasken min. Viktig å ikke bli dehydrert. Pass på dere selv i sommer. Hva er det du ikke kan gå uten i vesken din?

Kommentarer er skrudd av for Vesken – mine must haves “sommerferie-versjon”