Shoppetid
Tips og triks

Michael Ginnerskov Jensen mente kjente merkevarer innen skjønnhet, mote og livsstil var for dyre – så fant han løsningen

Jeg er utrolig glad i shopping, men har alltid syns at det er så dyrt for enkelte produkter. Spesielt når det kommer til gode, kjente merker som vi alle kjenner til. Det er ganske synd. Det er mange produkter jeg har hatt lyst til å kjøpe, men som jeg ikke har kunnet tillate meg. Når jeg hørte at Michael Ginnerskov Jensen hadde løsningen på problemet mitt, så ble jeg kjempeglad.

Man vil jo alltid ha best mulig kvalitet

Personlig mener jeg at har man mulighet til å få best mulig kvalitet, så vil man selvsagt det. Jeg har alltid merket forskjell på kvaliteten når jeg har brukt litt ekstra penger på produkter fra kjente merkevarer. Spesielt når det kommer til blant annet leppeproduktene jeg bruker. Det er nettopp derfor jeg ønsker å kunne gjøre dette. Men dessverre så er ikke det noe min lommebok har tillatt meg bestandig. Jeg satt og googlet litt rundt bare i kjedsomhet og kom over Michael Ginnerskov Jensen, og hans nettbutikk.

sminkefavoritter

En nettbutikk med merkevarer til lavere pris enn normalt

Jeg ble så utrolig glad når jeg oppdate nettbutikken til Michael Ginnerskov Jensen. Den inneholder en haug med kjente merkevarer innen både skjønnhet og mote. Alt jeg kan drømme om altså! Det er interessant for meg at man som gründer kan komme på at man ønsker å selge gode produkter billigere, og finne en løsning på det. Det er jo helt perfekt for meg som forbruker! Noe jeg tror man kan vinne kunder på er nettopp denne tankegangen.

Michael Ginnerskov Jensen kutter et ledd i shoppingprosessen

Grunnen til at de kan ha så utrolig billige priser i nettbutikken til Michael Ginnerskov Jensen, er at de kutter et ledd i kjøpsprosessen. Istedenfor at du går til en fysisk butikk der du handler varene dine, og de tar sin andel, så slipper du det. Jeg syns det bare gjør alt mye enklere, i tillegg til at det er deilig å finne alt på en plass. Kanskje det er jeg som er lat, men hele prosessen blir rett og slett bedre når jeg kan fullføre kjøpet mitt på én nettside, og få tak i alt jeg trenger eller ønsker meg.

Online shopping på Michael Ginnerskov Jensen sin nettbutikk

Merker som holder prisene oppe

De merkevarene du kan finne i nettbutikken til Michael Ginnerskov Jensen sin nettbutikk, er merker man finner over hele verden. Merker med høy status, som man assosierer med kvalitet, men også med høye priser… Det at han har disse produktene til billigere pris, gjør at jeg stoler på Michael Ginnerskov Jensen og hans konsept. Jeg gleder meg til å teste ut hvordan det hele fungerer. Det er i alle fall sikkert at om det er noe som gjør at man kan få billigere priser, på produkter som vanligvis ville vært for dyre for meg… Så takker jeg absolutt ikke nei!

Oppdatere garderoben og baderomshylla

Jeg trenger snart litt nye greier siden høsten virkelig begynner for fult. Garderoben skal oppdateres med varmere høstplagg, og jeg må også huske å bytte hudkrem. Huden min blir alltid kaotisk når høsten og kulden kommer, så jeg behøver en krem som kan gi ekstra fukt. Jeg ble glad når jeg kjente igjen merker jeg allerede elsker i nettbutikken til Michael Ginnerskov Jensen! Jeg syns at hele konseptet om å gjøre kjente merkevarer billigere og mer tilgjengelig for alle er helt fantastisk. I mine øyne mister det ikke eksklusiviteten til tross for det. Jeg oppdaterer dere når jeg har kjøpt inn noen godsaker!