Håret fikk en makeover
Tips og triks

Hårfarge som fikk seg en makeover!

Under denne koronatiden har jeg faktisk tatt tak og skiftet hårfarge! Jeg vet ikke om det er positivt eller om jeg bør gråte!

Inspirert til endringer til ny hårfarge

Faktisk har jeg vært blond i flere år nå! Både lys blond og naturlig blond hårfarge har jeg hatt. Blond har jeg alltid vært veldig glad i, fordi det har vært så utrolig enkelt å holde fint og enkelt hver eneste dag. 

Det er en look som passer meg veldig fint fordi jeg er veldig lys i huden.  Jeg har ikke trengt mye vedlikehold utenom et par hårkurer innimellom. Likevel har jeg nå tenkt i en stund å prøve noe nytt, fordi jeg tenkte at hvis jeg ikke liker det er det bare å gå tilbake til slik det var før. Dersom jeg aldri tester det ut vil jeg jo heller aldri vite om jeg faktisk liker det!

Den nye hårfargen folk vil ha nå

For en stund tilbake fant jeg er artikkelen som snakket om den hårfargen folk vil ha i dag. Den snakket om at de fleste vil ha en veldig naturlig look. Folk, kanskje fordi det har vært vanskelig å få tak i en frisør i disse dager med corona, så har mange ønsket å ha en mer naturlig look som man ikke trenger å gjøre så mye med. 

I tillegg kan jeg tenke meg at med tanke på sommeren så er det å være blond veldig enkelt, fordi både solen og havet og saltet i havet gjør sitt for å påvirke fargen på håret. Så ved å være naturlig blond så blir “slitasjen” (altså en veldig vakker slitasje) gjort på en mer naturlig måte. Enn dersom man velger en annen hårfarge som gjør at man hele tiden må farge hele håret på nytt. Jeg leste artikkelen her, dersom dere vil gå mer i dybden på den.

Håret mitt ble nytt

Hårfargen jeg valgte

For å gå helt i motsatt vei som alle andre i år som ønsker en naturlig look, en naturlig hårfarge som jeg faktisk har hatt i flere år. Så velger jeg denne gangen å prøve ut en rød farge, ja du leste riktig, RØD!

Hvordan jeg endret min hårfarge til rødt

Jeg gjorde selvfølgelig grundige undersøkelser før jeg valgte hvilket produkt jeg skulle bruke til å skifte til rødt. Etter en stund fant jeg ut at de som sier de er best på rødt er merket som heter L’Oréal Paris Excellence i en mer lignende kobberfarge. Jeg er enig i at kobberfarge ikke akkurat er helt rødt, men med tanke på at som jeg skrev tidligere, solen og havet vil slite på fargen trengte jeg en rødfarge som ikke trengte veldig mye oppmerksomhet. Likevel er kobber for meg en helt ny look og jeg var veldig spent for resultatet. 

Jeg tenker kanskje kjøre lignende farge også når jeg skal i bryllup! Les mer om dette her.

Resultatet

Etter en stund så fikk jeg endelig det resultatet jeg letet etter! Det er en veldig stor endring for meg:

Min nye hårfarge

Har dere gjort noen endringer i år med håret? I så fall, hva da? Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!