Dobbeltrens huden din
Tips og triks

Dobbeltrense – hvorfor det er bra for huden din

Noe som er utrolig viktig for meg er at huden min er ren og fin, slik at jeg kan både se bra ut naturlig, og få et pent resultat når jeg sminker meg. Derfor har jeg de siste månedene begynt å dobbeltrense huden hver kveld. Det har virkelig gitt meg resultater. Dette er noe jeg anbefaler alle… Derfor så vil jeg fortelle litt om hvorfor du også burde gjøre dette! 

Essensielt for en god hudpleierutine

Det at man rengjør huden to ganger kan kanskje virke som veldig mye jobb. Men helt ærlig, det tar ikke mer enn to minutter ekstra, enn om du ikke hadde gjort det. Når du dobbeltrenser så får du ikke bare rengjort ansiktet skikkelig, men du får også mer utbytte av de andre produktene du bruker. Jeg hørte først om denne rutinen når jeg var på Rituals for å shoppe. Siden den gang har jeg dobbeltrenset selv. Om du vil vite om det jeg fikk vite på Rituals, så kan du trykke her

Dobbeltrens huden for en nydelig glød

Slik gjør du for å dobbeltrense

For å selv få en rutine der du dobbeltrenser så er det ikke mye du trenger å gjøre. Det første du trenger er en oljerens som du starter med. Takket være den får du løsnet opp alt smuss og all sminke og ytre påvirkning som huden din har fått i løpet av dagen. Masser den godt inn i huden i et minutt, og skyll deretter av med lunkent vann. 

Etter det så går du over til steg to, som er en vannbasert rens. Jeg liker å bruke en med skumtekstur i steg to, fordi den er utrolig mild. Jeg føler ikke på stramhet i ansiktet etter den. Men selvsagt, bruk din favorittrens som er vannbasert! I første steg så har du fått bort det meste av smuss og skitt som setter seg i fjeset uansett hva du gjør i løpet av en dag (noen dager mer enn andre). I steg to går man over slik at man får bort de siste smårestene og sitter igjen med en klar og fin hud. 

Dobbeltrense huden kan gi mange fordeler

Hvis du vil sjekke at du har gjort en god jobb og fått bort alt, så tar du din toner over hele ansiktet. Bruk en en bomullspad, og sjekk etterpå om det kommer smuss på den. Er det masse skitt på den etter at du har dobbeltrenset, så har du ikke gjort en skikkelig jobb. Men i normale fall så vil ansiktet ditt være helt ren og fin etter denne rutinen. 

Når du er ferdig å dobbeltrense

Etter at du har dobbeltrenset, så kan du fortsette med rutinen din, og du vil se at huden kan ta imot resten av produktene bedre, spesielt om du bruker serum og en god fuktighetskrem. Husk på at huden bruker ca. 30 dager på å fornye seg, sånn at du ikke gir opp om du ikke ser gode resultater på en uke. Gi det i alle fall en måned, og gjerne gi meg tilbakemelding om du også begynner med denne rutinen. En annen rutine man kan gjøre for fin hud på kroppen, er å tørrbørste. Les om hvorfor jeg syns du burde teste det HER

Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!