Jeg er utbrent
Tanker og følelser

Utbrent – jeg er i en vanskelig periode

Det er med et tungt hjerte jeg skriver om akkurat hvordan jeg føler meg for tiden, utbrent. Flere dager med mye stress, press og vanskelige tider har kommet over meg og jeg føler at jeg må ta tiden og stoppe litt opp. 

Ærlighet om å være utbrent

For meg er denne bloggen et sted man kan komme for tips, råd, glede og underholdning. Jeg har alltid ønsket å dele positive og gode ord med alle. Det er fordi jeg rett og slett tror og lever etter at vi alltid må dele med hverandre. 

Det er første gang jeg faller dypere ned i hvordan jeg føler meg for tiden. det har vært tider der det har vært veldig mye press fra flere kanter som fører til utbrenthet.

Jeg kjenner meg utbrent

Blogger

Å være blogger kan kanskje være en drøm for mange. Man har mulighet til å jobbe fra hvor man selv ønsker til hvilken som helst tid. I tillegg har man ingen sjef som forteller én hva man må gjøre til ethvert øyeblikk, noe som er kjempe fint dersom man er glad i jobben sin, men dersom man ikke er helt fornøyd kan det være tøft med en slik jobb og kan føre til kanskje bli utbrent.

En blogger kan leve veldig godt dersom jeg skal være helt ærlig. Et liv i frihet, med fleksibilitet og god inntekt er noe de aller fleste drømmer om.

Press

Press er hardt og ikke alltid det beste dersom man ikke er klar for å takle dette. Vanligvis vil press og stress gjøre at en person presterer bedre, raskere og mer effektivt. Derimot har press blitt til en fiende av meg for tiden. Press har gjort meg trist, sliten og lei av arbeidet jeg gjør.
Press kan føre til å bli utrent. Det å være utbrent er ikke en hyggelig ting. Jeg håper med hele mitt hjertet at ingen av dere vil noen gang bli utbrent fra det arbeidet dere gjør eller hvilken som helst situasjon dere vil enhver befinne dere i.

Jeg er dessverre utbrent

Situasjonen

For min egen og personlige situasjon har det rett og slett blitt hardt å skrive blogginnlegg for tiden. Tankene driver andre steder. Det er vanskelig å konsentrere seg. Presset om å være kreativ og å gjøre det bra går inn i kroppen som en slags angst som sakte sprer seg. 

Selv når jeg er med gode venner og familie vil jeg begynne å tenke over hva jeg kan skrive om. Jeg tenker på hvordan jeg bør presentere dette på en attraktiv, lærerik måte. Det tar bort gleden jeg har ved å leve i nuet og å nyte situasjonen med familie og venner.

Veien videre etter å ha vært utbrent

I forbindelse med å være utbrent har jeg bestemt meg for å legge alt og absolutt alt til side for øyeblikket. Jeg er nødt til å bruke tid til å resette meg selv, tankene mine og følelsene mine. Det er mange som sliter med å være utbrent den dag i dag. Tips har jeg funnet her.

Jeg vil gjerne vite om noen av dere har opplevd noe lignende, selv om jeg håper dere ikke har det. Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!

Kommentarer er skrudd av for Utbrent – jeg er i en vanskelig periode