Reiser og feiringer

Spania – vår opplevelsesrike reise til solkysten

Vi reiste til herlige Malaga for å kunne ha flotte dager i varmen med strand, sol, palmer og deilige kvelder der vi deler både vin og et flott måltid. For oss var dette årets reise til Spania.

En trist og kald dag i januar tenkte vi at det var sannelig tid for å reise bort fra en vinterdag i Norge. Vi tok saken i våre egne hender og bestilte en tur til solkysten for å kose oss på de deilige strendene, med solskinn og palmer hengende over våre hoder mens vi nyter av varmen.

Vi tok en ferie der vi kunne nyte en herlig strand i Spania 

Endelig så vi dagen for vår reise til Spania. Vi sjekket inn på et av Norwegian sine fly og turen tok akkurat 4 timer, heldigvis nok tid til å lese litt i boken og se hele to episoder av “La casa de Papel”. Vi tenkte vi kunne øve litt på spansken siden vi endelig skulle sydover. 

Vakre gode Spania

Dagen kom der vi løp raskt ned til havet. Vi tok raskt av oss sommerklærne og hoppet i havet, “Herlige Spania” ropte vi da vi endelig kjente alle muskelknutene løsne. Vi trengte virkelig en ferie og her var vi endelig for å kunne nyte av strand, solskinn og Mojitos. Det var en slik strand der du kjente sanden kile mellom tærne mens du gikk bortover mot havet. 

Fantastisk mat 

Etter en lang dag på en perfekt og herlig strand så vi kvelden bevege seg sakte mot oss. Vi bestilte selvfølgelig spekeskinke fra områder i de nordlige delene. En flaske rødvin eller to ble delt mellom oss begge og kinnene føltes varme etter en herlig dag i solen . Det var deilig å kunne kjenne på varmen igjen. Menneskene gikk forbi langs gaten, de smilte og lo, barna var ute å lekte helt sent til kvelds. Vi mistet kontroll over tiden der vi kjøpte en is og så på solnedgangen forsvinne langt ute på havet. Hele himmelen ble fullstendig opplyst da solen sa farvel for denne flotte dagen.

Fin strand i Spania

Vi skulle virkelig ønske vi kunne bli værende i Spania i en mye lengre tid. Vi hadde en rolig, men koselig reise. Dagene bestod for det meste i å gå på en ulik strand hver eneste dag. Vi ønsket å prøve ut de ulike strendene på denne turen. Vi ble solbrune og kjente varmen helt ned til skjelettet. Det tok ikke lenge før vi følte vi kunne fint klare å svømme i flere timer om dagen, musklene våre kjentes sterkere av å bevege oss lett og raskt i det herlige havet. Vi hadde et par dager på reisen til Spania der det var mye bølger. Disse dagene tok vi det med ro på en annen strand som var noen kilometer fra hotellet. Her koste vi oss med servering helt bort til solsengene. 

Vi får ikke nok av Spania

Drømmen var at denne turen aldri skulle ta slutt, så vi bestemte oss der og da å bestille ny ferie allerede noen måneder senere. Vi vil selvfølgelig dele denne opplevelsen med dere så snart vi er ute på tur igjen for å prøve nye strender i Spania! Sist gang jeg hadde en fridag skrev jeg om her.