Dubai på kvelden
Reiser og feiringer

Dubai – vår reise og hva vi opplevde i Emiratene

Det er faktisk flere ganger vi nå har reist til Dubai. Dubai er et fantastisk sted som har så utrolig mye å by på, så man kan besøke det på nytt flere ganger og man vil alltid oppleve noe nytt. 

Min kjærlighet til Dubai og alt man kan se der ligger dypt i mitt hjerte

Flere har spurt meg hvorfor jeg vil reise tilbake til samme sted der jeg har vært tidligere. Vi har besøkt Dubai flere ganger, likevel velger jeg å reise tilbake dit så ofte som mulig. 

Dubai på kvelden

Jeg har en stor kjærlighet til Dubai og man kan se så mye spennende der. Opplevelsene er virkelig ubegrenset, det kommer helt an på hvor mange dager man har og hvor mye penger man ønsker å bruke! 
Det som er viktig er å beskytte seg mot solen når man er i Dubai! Les mer om dette her.

Hva man kan gjøre og oppleve i Dubai dersom man reiser dit om vinteren

Dersom man reiser til Dubai om vinteren kan man absolutt oppleve og gjøre mye mer enn hvis man reiser om sommeren. For å være helt ærlig har jeg aldri vært der om sommeren, men jeg har blitt fortalt at temperaturen kan øke til 50 grader, og at det er ingen som går eller beveger seg utendørs om sommeren. Det er faktisk slik at overalt man besøker så er det aircondition, så de fleste forlater hjemmene sine om morgenen, de tar heisen ned til garasjen som også har aircondition, og så når de kommer frem til arbeidsplassen har de ikke vært utendørs gjennom hele denne tiden. Hele dagen foregår derfor innendørs, og det er ikke alltid like spennende. 

Dette er derfor vi alltid reiser dit om vinteren. Om vinteren kan man oppleve uendelig mye.

Luksushotellene som vi alltid velger, enten 4 eller 5 stjerners

For det aller første velger vi alltid 4 eller 5 stjerners hotell. Det er utrolig flott at disse hotellene ikke er altfor dyre heller! Vanligvis ligger de rundt 1000 kr per natt. Dette er da snakk om hoteller der de åpner bildøren din, tar ut alle veskene dine fra bilen, når du kommer til resepsjonen får du et glass med kald limonade og veskene blir rullet bak deg frem til hotellrommet som ofte befinner seg på en veldig høy etasje der du har utsikt over hele byen. 

Vakre Dubai

Restaurantopplevelsene i de mindre lukseriøse områdene

Når det kommer til middagene så tar vi helst disse i de mindre luksuriøse områdene. Autentisk indisk, pakistansk, libanesisk eller kinesisk mat er det beste som finnes! Vanligvis er det alltid snakk om gourmet og å teste ut nye uvanlige retter på lukseriøse restauranter. Derfor elsker vi lokal mat, gjerne fra en ordentlig familie restaurant.

Si ifra om dere skal reise eller har vært i Dubai, og se her for mer tips! Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!