Bryllup blir fint
Reiser og feiringer

Bryllup coming up – hjelp, jeg har blitt forlover!

Min aller beste venninne skal gifte seg, jeg er overlykkelig. Etter at kjæresten fridde til henne, fridde hun til meg! Med andre ord; jeg har blitt forlover og skal i bryllup! Det er noen ting jeg har fått som oppgave og det vil helst sikkert dukke opp mer å gjøre fremover også.

Kjærlighet til venninnen min sitt bryllup

Et bryllup bør være helt perfekt og blir nøye forberedt for de man er spesielt glade i. Det å bli utnevnt forlover er virkelig et stort privilegium. Det som motiverer meg til å være en perfekt forlover i det fineste bryllupet er å tenke over hvor glad jeg er i venninnen min. Jeg ønsker det aller beste til disse menneskene og at vi skal få en flott og minnerik kveld sammen!

Oppgaver til en god forlover i et bryllup

Jeg har lest meg til at en god forlover i et bryllup er med å støtte bruden gjennom hele planleggingen. I tillegg må jeg fungere som følelsesmessig støtte på selve dagen. Rett og slett for at bruden skal ha det fint og passe på at alt går bra. 

Venninnen min har allerede fortalt meg litt hva hun ønsker jeg skal bidra med. Det er hovedsakelig å hjelpe dem med gjestelisten og å lage invitasjoner (dette er fordi jeg allerede jobber med utførelse av design fra før). På selve dagen sier hun kun at jeg skal kose meg og slappe av! Det som er koselig for meg er at jeg endelig har fått begynt å se på hvilken kjole jeg skal kjøpe meg, fargetemaet er nemlig gult og jeg har funnet favoritten allerede:

Klar for bryllup

For å føle meg ekstra fin tenkte jeg fikse opp øyenbrynene mine, dette skrev jeg om her!

Gjestelisten til bryllupet

For meg er det veldig viktig å velge riktig gjester til bryllupet, i tillegg til å passe på at de som blir invitert passer godt sammen. Det er mange familiemedlemmer som blir invitert og det er morsomt å be gjester som ikke kjenner hverandre fra før. Derimot når det kommer til venner så er det fint at de ulike personligheter kan klaffe slik at det blir en veldig hyggelig og minnerik dag.

Utvikling av print

Når det kommer til utvikling og design av print så vil nok dette gå veldig bra. Som tidligere nevnt er temaet fargen gult. Dette betyr at alt av invitasjoner, program, navnkort og annet vil ha den samme fargen gjennom det hele. Dessuten vil dekorasjonene på selve dagen også være i samme stil.

Bryllup og dekorasjon

Forlover på selve dagen

Når det kommer til å være forlover på selve dagen vet jeg at det sikkert vil dukke opp litt og hvert som jeg bør være forberedt på. Det er første gang jeg har muligheten til å være der for min beste venninne… Jeg håper virkelig jeg får gjort en god jobb. Heldigvis fant jeg massevis av gode tips på Bryllupshjelperen sin side her.

Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!

Kommentarer er skrudd av for Bryllup coming up – hjelp, jeg har blitt forlover!