Reiser og feiringer

17. mai feiringen nærmer seg med stormskritt!

Feiringen den 17. mai er dagen da vi alle kan pynte oss, vi kan kose oss og ha en flott dag sammen! Korona smøg seg alltid rundt hjørnene og ville gjøre dagene vanskelig for oss. Men lar vi den vinne?

Korona og det nye livet

Korona har virkelig gjort store endringer i livene våre. Helt fra start og rykter i januar og frem til nå i mai. Vi har kjent på hvordan en slik sykdom kan skape så mye frykt og bekymringer hos mange. Likevel er dette en fin mulighet for oss å være ekstra takknemlig for de gode tingene vi har og opplever hver eneste dag.

Takknemlighet mot Korona

10 ting man er takknemlig for hver eneste dag! Det er virkelig det beste tipset for en god, sunn og positiv tankegang. Har du skrevet din liste i dag? Hvis ikke oppmuntrer jeg deg til å gjøre dette med en gang! Selv om vi har hatt en vanskelig periode med Korona er det bare fremover vi kan se nå. Vi må ta på oss kjolen med tykke strømpebukser, ta på oss den fineste maskaraen, krølle håret, sette på en maske og smile med øynene. 

17. mai feiringen ble annerledes i år

Den store dagen på 17. mai

17. mai kom og vi begynte som vanlig med en herlig champagne frokost, kun de nærmeste av vennene. Det var egentlig en herlig opplevelse å være færre personer. Vi fikk kost oss og snakket skikkelig mens vi slappet av. Det skulle være veldig fint å kunne være alle samlet, men med tanke på Korona fikk vi ringe via skype slik at vi kunne ha koselige samtaler oss alle i mellom. 

Det var forresten rett etter denne dagen jeg bestemte meg for en ny look, se mer om dette her

2020 var et annerledes år 

I fjor var vi i Spania på 17. Mai. Dere som kjenner til reisene våres vet at vi elsker å reise nedover til Spania til varmen og stranden. I år var det derimot annerledes og jeg var virkelig glad for dette. Vi hadde en fantastisk dag med familie og venner, venner jeg vanligvis ikke ville sett dersom vi hadde vært i Spania. 

Min 2020 look på 17. Mai 

På denne spesielle 17. mai dagen hadde jeg kjøpt meg en helt splitter ny bunad på nettet her

Det finnes mange flotte bunader her som passer perfekt til dagen, og jeg trengte virkelig en ny som passet med bedre enn den jeg hadde da jeg var 13 år! I tillegg til dette gikk jeg for luftige krøller (jeg brukte rettetangen til dette) som holdt helt fra frokost til natt. Det ble en lang dag og jeg var glad for at håret var helt nydelig hele tiden. I tillegg til dette hadde jeg en look med naturlig sminke, siden vi begynte såpass tidlig ville jeg ikke gå med for tunge hardt sminkede øyne, men heller tilpasse meg litt til hva vi skulle igjennom under hele dagen.

17. mai er den beste dagen

Jeg er så spent å høre fra dere hva dere gjorde på 17. mai! Hvilke klær hadde dere på? Hvor kjøpte dere klærne fra? Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!