Anmeldelser og tester

Øyenbryn og Salongen Brow Rehab

Vin og øyenbryn på en salong i Oslo, dette høres veldig spennende ut og vi må nesten gjøre et dypere innblikk i alle disse flotte nyhetene. Øyenbryn er noe av det viktigste i verden av makeup den dag i dag, og vi kaster oss på denne bølgen. 

Vin og øyenbryn = sant? 

Da jeg først leste artikkelen på MinMote om gründer Silje Noreng sin interessante idé om å åpne en salong der de også har en vinbar visste jeg ikke helt hva jeg skulle tenke. Er dette lov? Jeg lurte litt på om det er lov… I følge regler og lover i Norge? Å servere vin eller drikke på et sted som de fikser øyenbrynene dine? Det er kanskje det dersom de har fått åpnet! Jeg har opplevd at i Spania har de gitt meg et glass cava mens de har jobbet med håret mitt. Jeg har aldri sett en slik idé her i Oslo, så dette virker spennende!

Min kjærlighet til øyenbryn og vin 

Selv har jeg en stor kjærlighet til både øyenbryn og vin, spesielt til det første. Helt siden de tynne strekene forsvant fra verdenskartet har jeg blitt glad og gleder meg til hver dag der jeg kan finpusse mine til en perfekt form som passer til mitt eget ansikt.

Makeup til øyenbryn

Det sies at disse er selve rammen til øynene, og øynene er inngangen til sjelen – så da vil en tro at disse er ganske viktige i det hele? For meg er det viktigste at de passer til ditt eget ansikt. Ikke prøv å gjøre de enten for store eller for tynne. Dette er grunnen til at de første gangene er det mange som ønsker en profesjonell. Den profesjonelle kan gi gode og perfekte tips som passer til ethvert ansikt. 

Vin er også et veldig fint tema. Spesielt hvitvin på en vakker sommerkveld. Der natten aldri blir helt mørk og dagene varer lenge. 

Salongen sin visjon

Det fantes ikke så mye informasjon vedrørende den nye salongen sin visjon. Heller ikke hvorfor de ønsket å blande vin og øyenbryn under én og samme salong eller samme sted. Jeg håper at de tenker at vinen er til kundene og ikke til de som jobber der, for da kan det kanskje bli litt rare resultater, eller hva? He he. Det er en hyggelig tanke at man kan kose seg med et glass vin kanskje både før eller etter man har hatt behandling. Man kan derfor gjøre det hele til en fin opplevelse, og kanskje man til og med kan fikse en slags venninnedate, der man kan småprate etter man har fått en finpuss. 

Test av salongen der vin og øyenbryn er en match

Enda har jeg ikke fått testet salongen der vin og øyenbryn er en match. Har dere fått testet dette enda? Jeg elsker at dere skriver til meg slik at jeg kan høre hva dere synes.

For å matche flott øyenbryn med perfekte lepper gjorde jeg en spennende test her.

Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!