Anmeldelser og tester

Nuud deodoranten – Resultatet av min egen personlige test

Etter en hel del markedsføring og kampanjer gjennom Instagram av deodoranten Nuud bestemte jeg endelig å teste denne.

Markedsføring på Instagram og hvordan dette påvirker oss 

Markedsføring på Instagram kan være ganske snikende. Det er ofte flotte og korte videoer som plutselig dukker opp på skjermene våre kanskje en sen kveld der man kun er ute etter å hvile litt. 

Kanskje kjøper man ikke første gang… Men etter å ha sett den samme filmen flere og flere ganger kan det plutselig dukke opp et ønske om å teste ut visse produkter. Det var akkurat dette som skjedde med meg!

Kjøpsprosessen av deodoranten Nuud gjennom Instagram

Den dagen var kommet da jeg klikket meg inn på den kule videoen der flere ulike mennesker i ulike former smurte på seg med fingeren sin en deodorant fra en liten tube. 

Fant nuud deodoranten på instagram

Selve kjøpsprosessen av deodoranten Nuud var utrolig enkel. Kanskje litt for enkel! I løpet av kun 2 minutter var kjøpet mitt bekreftet og det stod at den var på vei hjem til meg. Jeg er en elsker av Paypal. Da trenger man heller ikke å reise seg for å finne noen lommebok med betalingskort. Det er kun å logge seg inn, og på noen få sekunder så er kjøpet i boks!

Ventetiden på leveringen for kjøpet av deodoranten Nuud 

Ventetiden av kjøpet med Nuud tok faktisk litt lengre tid enn jeg tenkte meg. Det ironiske var at jeg hadde sett filmen for å kjøpe med de i over lengre tid. Da jeg faktisk kjøpte den ønsket jeg gjerne at den skulle komme kun innen et par dager slik at jeg endelig fikk testet. Det tok faktisk opp til to uker før den kom frem. Jeg synes det er litt trengt dersom man sammenligner med andre leveranser og kjøp på nett.

Endelig ankomst av det nylige bestilte produktet blir testet

Endelig kommer det nylige produktet frem til meg og kan endelig bli testet. Jeg ventet til den neste dusjen, slik at jeg fikk vasket meg ordentlig med såpe. Etter dusjen passet jeg på å tørke underarmene mine ordentlig med et håndkle før påføring av deodoranten Nuud.

Resultat og test av deodoranten Nuud

Test av deodoranten Nuud og resultatet av denne er ganske enkelt oppsummert, det fungerte ganske bra! Tuben er jo veldig liten, og det forklarer de også veldig klart. Heldigvis så behøver man ikke mye for at den skal fungere. Det jeg liker godt med den er at den ikke smitter og at den ikke lukter noe. Den svir heller ikke eller inneholder aluminium, noen som er veldig bra!

Jeg testet Nuud deodoranten

Har dere prøvd det samme produkter? Hva synes dere? Håper dere har hatt en positiv opplevelse dere også, jeg skal absolutt kjøpe den på nytt! I tillegg til denne har jeg også prøvd flere leppestifter og deler dette her.

Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!