Anmeldelser og tester

Leppestift best i test – min dom er klar

Test av leppestift, hvilke er best? Her skal jeg gå igjennom 3 leppestifter som jeg testet for i år 2020.

Teste ut hvilken leppestift som er best i 2020

Så, hittil i år 2020 har jeg ikke funnet mange tester av leppestifter. Kanskje hele corona situasjonen har gjort at vi ikke har handlet så mye som vi vanligvis gjør, det var jo noen måneder med litt usikkerhet også her i Norge. Jeg har derfor tatt kontroll i mine egne hender og tester ut 3 leppestifter her og deler hvilke som er best i test med dere!

Leppestift test

De leppestiftene jeg testet ut:

-Maybelline SuperStay Matte Ink 

-NARS Afterglow Lip Balm 

-LancômeL’Absolu Rouge Drama Matte 

Jeg gjorde også andre tester av en interessant nettbutikk her.

Maybelline SuperStay Matte Ink til 120 kr

Jeg elsker denne fargen! En slik nude, elegant, naturlig, men likevel synlig farge skaper en ekstra glød til leppene mine. Samtidig så kan den brukes til hver eneste dag siden den er såpass enkel og nøytral.

NARS Afterglow Lip Balm til 300 kr 

Utrolig myk på leppene, veldig fin farge, egentlig en leppepomade med litt farge. Den er ganske nøytral, i tillegg til den gir en litt skinnende glans. Så til et basic antrekk og en hvit skjorte så kommer leppene elegant frem.

LancômeL’Absolu Rouge Drama Matte til 265 kr

Sterk farge til en kveld ute på byen. Den er ganske tykk og man kjenner at leppene har skiftet farge etter den er ført på. Den føles litt tørr og tung.

Leppestift testen min var interessant

Hvilken leppestift er best i test i år 2020

Det finnes et hav av leppestifter i år 2020, så det at jeg kun testet 3 stykker er kanskje ikke helt rettferdig i forhold til de andre. Både NUXE og Sensai har kommet ut med mange vakre linjer, som jeg absolutt MÅ prøve så fort jeg får tak på de.

Likevel er jeg overbevist at Maybelline sin SuperStay er og vil bli den beste leppestiften uansett hvor mange jeg tester ut! Bare tenk dere i forhold til prisene. Altså er Nars og Lancome utrolig flotte merker, men dersom vi sammenligner prisene så kommer Maybelline så utrolig godt ut opp mot kvaliteten. For å være helt ærlig vil jeg heller kjøpe to ulike farger fra Maybelline enn kun én eneste farge til samme prisen fra et dyrere merke.

Leppestift som en profesjonell make-up artist

Til slutt vet jeg ikke om dere har fått sett på denne herlige filmen fra den profesjonelle make-up artisten Jamie French. Dette var en utrolig viral film som jeg først så på hennes Instagram konto, men fant senere også på Youtube. Vi skulle alle ønske at vi kunne sminke akkurat så profesjonelt som henne, nyt filmen!

Jeg vil gjerne vite hvilke dere liker best for i år 2020! Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!