Nemow Beauty produkter
Anmeldelser og tester

Nemow Beauty – Jeg prøver ut nettbutikken

Alltid har jeg vært for å shoppe i lokalbutikker. Det er fordi de jobber hardt for å skape et interiør med smilende mennesker som hjelper deg i butikken. Derimot er det visse butikker jeg heller vil besøke online, spesielt med tanke på klær, i forhold til prøving og å finne mine favorittmerker. Jeg vil dele her med dere hva jeg synes om den nye nettbutikken jeg fant som heter Nemow Beauty!

Merkeklær søkes opp online

Denne gangen var det merkeklær som jeg søker å få kjøpt. Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men det finnes mange fysiske lokale butikker som selger det samme. Disse lokale butikkene er ofte vakre, designet med spesielle bilder, spesiell stil og har ofte en duft av krydder eller søt såpe. 

Det jeg har lagt merke til i disse lokale butikkene som selger merkevarer er at prisene er ekstremt mye høyere enn andre butikker. Jeg kan absolutt forstå dette… Det koster jo en hel del å holde en slik eksklusiv butikk åpen for at folk fra alle kanter kan komme å besøke den. Gjerne befinner butikken seg på et fantastisk sted som for eksempel Tjuvholmen, der leien for lokalet er fem ganger så dyr som på et sted som for eksempel Majorstuen. Med tanke på dette er de nødt til å øke prisene på disse varene, for å kunne dekke alle kostnader og utgifter de måtte ha.

Nettbutikk for merkekær

Jeg begynte derfor å lete på nettet etter en butikk der jeg kan få flotte merkeklær til en normal og fin pris. En nettbutikk som har nydelige og flotte plagg som passer til meg, til min kropp og til min stil.

Kusinen min bruker faktisk E-bay til å kjøpe merkeklær på nettet, gjør dere også dette? Skriv gjerne i kommentarfeltet om dere bruker denne nettsiden. Jeg synes det hørtes veldig interessant ut, men likevel forstår jeg at det er slik at man må “by” på en pris, og så må man vente for å se om man faktisk får kjøpt produktet eller ikke. Høres det litt rart ut? Hvor lang tid tar det før man vet om klærne faktisk er dine?

Gjennom litt flere undersøkelser fant jeg en del andre nettsider som hadde vakre merkeklær. Det finnes et hav med online butikker som selger produkter der ute til en god pris og det var ikke enkelt å vite hvor man skulle begynne – helt til jeg fant noe som virket veldig interessant.

Nemow Beauty butikken blir besøkt

Det første som møtte meg i døren var et stiligt, rent og enkelt design. Nesten som disse fysiske lokalbutikkene vi nevnte ovenfor. Det duftet derimot ikke av krydder eller søt såpe, men av hjemmelaget kaffe. Dette fordi jeg akkurat hadde laget meg en fantastisk kaffe latte med litt kanel på toppen! Så jeg fikk kost meg skikkelig når jeg besøkte sidene til denne nye nettbutikken til Nemow Beauty, i hvert fall var den splitter ny for meg. Nemow Beauty var ganske lik som mange andre butikker på nett som selger merkeklær, enkel og veldig oversiktlig. 

Nemow Beauty nettsiden

Merkeklær for dame

Jeg klikket meg inn på siden til Nemow Beauty som står at de har merkeklær for damer. Overrasket og lykkelig ble jeg da jeg så skikkelig gode priser hos Nemow Beauty på alt fra Armani, til Guess til Calvin Klein! Alle disse, spesielt Guess og Armani er yndlingsmerkene mine. Kan jeg få vite hvilke er deres favoritter? Skriv til meg i kommentarfeltet i artikkelen! 

Medlem i Nemow Beauty butikken

For å kunne få de reduserte prisene som fantes på mine favorittmerker var jeg nødt til å signere meg opp i klubben deres hos Nemow Beauty. Man kan godt handle i nettbutikken uten å bli medlem, men jeg syntes det var verdt det med tanke på de gode prisene som var for medlemmer. 

Etter jeg hadde regnet på det så sparte jeg faktisk mye mer ved å betale den lave prisen for medlemsskapet. Det hadde blitt dyrere dersom jeg hadde handlet i nettbutikken til Nemow Beauty uten å være medlem. I tillegg tenkte jeg på generelt hvor mye jeg sparte sammenlignet med de fysiske lokalbutikkene som selger merkeklær her hvor jeg bor. Det kan godt være halv pris jeg sparte tror jeg faktisk. Det er litt vanskelig å regne nøyaktig hvor mye jeg sparte, fordi de produktene jeg faktisk fikk kjøpt hadde jeg ikke sett i de lokale butikkene noen gang. Jeg er usikker på om de er helt nye eller om det kan være fordi utvalget rett og slett er bedre eller kun annerledes. 

Hvordan det fungerte med medlemsskapet hos Nemow Beauty

Med en gang etter jeg var blitt medlem i Nemow Beauty fikk jeg et gavekort – med dette gavekortet fikk jeg en slags rabatt på totalprisen på alle tingene jeg bestilte. Det var faktisk en ganske bra deal! Pluss at jeg hver måned vil få nytt gavekort! Dette passer perfekt til neste måned da jeg trenger noen bikinier til sommeren også. Alt sammen blir sendt på mail, så det er ikke noe problem å finne frem til kodene og gavekortene som trengs. Med de så får du rabatt før man bekrefter kjøpet hos Nemow Beauty.

Merkeklær som jeg bestilte hos Nemow Beauty

Tidligere nevnte jeg at jeg elsker både Guess, Armani og Calvin Klein. 

Armani synes jeg har de beste veskene og sekkene, de har så elegant stil og som passer til absolutt alt. Jeg kan ha vanlige jeans med en hvit t-skjorte og en veske fra Armani gir en skikkelig helhet til det totale antrekket. Faktisk synes jeg et slikt basic antrekk kan passe like godt til en enkel dag med en kopp te med en venninne eller kusinen min. Eller en kveld ute med et glass vin og dans. Det som spiller noen rolle på hvilken look man er ute etter er hvordan sminke og hår stil man velger til antrekket. Men det kan vi snakke om en annen dag…

Veske fra Nemow Beauty

Guess har jeg alltid syntes vært super stilig med en rocka side. Jeg har alltid hatt en rock and roll side ved meg! Selv om jeg faktisk foretrekker pop og latino musikk! Likevel gir Guess stilen en slags lekel, våken og forførisk side, som jeg synes er veldig morsom til enhver dag. 

Calvin Klein og undertøy er lik sant og foreviget. Det er faktisk fakta, i hvertfall for min hud er de som silke. Calvin Klein har de beste merkeklærne når det kommer til undertøy, myke truser og bh-er. Med tanke på at jeg har noen mannelige følgere som leser i bloggen min vil jeg ikke skrive mer om dette her. Dere kan ikke bli flaue for at jeg nevner undertøy nå!

Disse tre er mine favoritter. I tillegg fantes det i hvert fall 100 andre kjente varer på Nemow Beauty som så ganske interessante ut!

Bestillingen i Nemow Beauty sin butikk

I første omgang, siden jeg aldri hadde shoppet på Nemow Beauty før, så valgte jeg kun 6 ulike varer. Jeg liker å teste først. Vil sjekke leveringstid og kvaliteten. Jeg vil vite om det er varer i sesong eller andre ting som er viktig for meg i en nettbutikk. 

Ventetiden hos Nemow Beauty var kort og jeg fikk pakken tilsendt til mitt nærmeste postkontor. Dagen var kommet, jeg fikk hentet pakken min etter jobb og jeg kjente det kilte helt øverst i magen!

Merkeklærne fra Nemow Beauty

Som forventet var merkeklærne jeg bestilte fra Nemow Beauty akkurat slik jeg forestilte meg. Kanskje enda bedre! Stoffet på Armani sekken og vesken var helt utrolig mykt, akkurat som å ta på silke, bare at det var semsket skinn! Alltid synes jeg Armani har helt utrolig flotte vesker og sekker. Av alle produktene Armani har så synes jeg kjolene og veskene er de beste. Jeg gleder meg skikkelig til å bruke både vesken og sekken. Heldigvis skal jeg allerede i kveld ut på kafé med en venninne. Det hadde vært utrolig fint om den nye Armani vesken fra Nemow Beauty ble med på besøket!

Noe jeg ikke fikk nevnt tidligere var at Nemow Beauty nettbutikken også har en del fine smykker. Jeg synes det å kjøpe smykker på nettet er litt vanskelig, men de har gode indikasjoner på størrelser. Jeg bestemte meg for å også bestille en utrolig søt ring i blå og turkis farge. 
Hva synes dere om den nye ringen fra Nemow Beauty? Vær helt ærlige! Personlig synes jeg den er veldig søt. Jeg er litt usikker på å bruke den på ringefingeren. Den er såpass stor, så kanskje den ville blitt finere på en annen finger? Det er litt for sent å endre på størrelsen nå, men det er fint å vite til neste gang hva som passer best 🙂

Nemow Beauty har mye spennende

Nettbutikk eller lokal butikk?

Egentlig kan jeg si at jeg føler litt skyldfølelse av å ikke støtte de lokale butikkene som selger merkeklær her i nærheten av hvor jeg bor. De jobber så hardt for å skape en fantastisk kjøpsopplevelse. Ikke minst skaper de arbeidsplasser for så mange mennesker som trenger en fast jobb. Alle har jo utgifter, familie og et liv å leve! En jobb er veldig nødvendig for de fleste og utrolig viktig.

Ærlig kan jeg si at kjøpsopplevelsen på nettbutikken til Nemow Beauty var ganske så virkelig og levende. Eneste forskjellen var at jeg ikke trengte å bruke tid på å reise noe sted, he he! I tillegg fikk jeg gått raskt inn på de produktene som er mine favoritter. Det å kunne sortere disse etter pris/størrelse/type gjorde alt veldig effektivt. Dette gjorde det så utrolig enkelt! Etter kun noen få minutter hadde jeg handlekurven full av de varene som jeg tenkte kunne gjøre mine antrekk litt søtere.

Mot fremtiden av nettbutikker

Det hadde vært utrolig koselig om dere kunne delt med meg om hva dere synes om lokale butikker vs nettbutikker. Dersom dere bruker noen nettbutikker, hvilke er deres favoritter? Hva synes dere om Nemow Beauty? Og finnes det andre nettbutikker som også har spesielle priser! 

Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!