Anmeldelser og tester

Massasje – jeg fikk gavekort på en fantastisk opplevelse

Jeg hadde bursdag for litt siden, og fikk et gavekort på massasje av noen i familien. Det er noe jeg egentlig aldri tar meg tid til å gjøre, eller bruke penger på, men jeg må si det var en perfekt gave. Etter denne opplevelsen så har jeg absolutt sett verdien i det å ta seg tid til seg selv, og unne seg en massasje i blant, og det er noe jeg absolutt kommer til å investere i innimellom. 

Massasje har jeg ikke fått før

Når jeg fikk gaven, altså gavekortet der det stod “60 minutter full kroppsmassasje”, så ble jeg først veldig overrasket. Jeg har aldri fått det før, men ble utrolig glad. Noe av det første jeg tenkte var “når skal jeg få tid til å ta en massasje”. Sannheten er at om man føler man ikke har tid til det, så er det kanskje et tegn på at det er nettopp det man trenger. 

Mitt liv har vært fylt opp med noe å gjøre stort sett hver eneste ettermiddag og kveld i det siste, så jeg har helt ærlig ikke fått så mye tid til å slappe av, sette meg ned med en god bok eller serie, og bare ha litt egentid. Det er noe jeg absolutt behøvde, så det var godt å få den påminnelsen i nettopp den gaven. 

Massasje er fantastisk deilig

Sette av tid til seg selv med massasje

Cirka 3 uker etter bursdagen min, hadde jeg satt av tid til å dra på massasje. Jeg hadde en fredag etter jobb der jeg ikke hadde noe planlagt inn, og tenkte at nå var det på tide. I tillegg så jeg det som et stort pluss at jeg ikke skulle noe etterpå, ettersom jeg så for meg at jeg kom til å være ganske salig i kroppen etter å ha fått massasje i en time. Og rett hadde jeg, hehe. 

Når jeg kom inn i lokalet var det utrolig behagelig spa-musikk på og jeg kjente meg rolig allerede. De hadde et skilt som sa “vennligst skru av telefonen din”, og jeg kunne ikke huske sist jeg gjorde det. Faktisk ganske deilig å ikke tenke på om man får varsler eller ikke. Jeg ble ledet inn på behandlingsrommet av den koselige damen som skulle gi meg massasjen. Der var det så fin atmosfære og det var dempet belysning og beroligende dufter.

Deilig massasje som jeg fikk i gave

En ut av meg selv opplevelse 

Jeg la meg ned på behandlingsbenken og fikk massasjen, og jeg skulle gjerne vært der en time til. Det var sååå deilig. Jeg fløt bort til et slags mentalt univers. Der hadde jeg ingen bekymringer, og bare kunne slappe av og tenke på ingenting. Det var litt som en slags ut av meg selv opplevelse, der jeg bare fløt inn og ut av en nesten-søvn. Så godt. Jeg var så utslitt, men hadde ikke lagt merke til det i mitt travle hverdagsliv. Og kroppen min var øm på plasser jeg ikke hadde kjent etter tidligere. 

10 kg lettere etter 1 time

Etter behandlingen følte jeg meg 10 kg lettere, og mye mer harmonisk. Det var som at massasjen tok bort mye stress i meg også. Jeg har alltid fått høre fra mormor at stress setter seg i kroppen. Jeg har ikke tenkt på hvor sant det er, før etter denne behandlingen. Det er virkelig sant! Anbefaler dere alle å enten unne dere selv en god massasje, eller ønske dere det i gave. Jeg har forresten tidligere skrevet et innlegg om hvordan en detox kan gi bedre helse, noe som er veldig interessant om dere vil lese det HER

Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!