Anmeldelser og tester

Er Honest Kiss svindel? Jeg deler min erfaring

Jeg vet ikke om dere husker at jeg tok meg en shoppingrunde på Honest Kiss for noen måneder siden. Vel, om dere ønsker å lese om shoppingrunden min så skal jeg like til det innlegget lenger ned i denne bloggposten. I ettertid så har jeg sett flere som har spurt rundt på nettet om det stemmer at Honest Kiss er svindel så jeg tenkte å lage en bloggpost om nettopp dette siden jeg har erfaring med dem og å shoppe i nettbutikken. 

Mitt førsteinntrykk – er Honest Kiss svindel?

Helt ærlig så tenkte jeg aldri tanken på ordene Honest Kiss svindel sammen, fordi min venninne anbefalte meg nettbutikken. Hun hadde selv bestilt noen produkter som hun var kjempefornøyd med, så jeg visste jo allerede at produktene kom fram. Jeg hadde til og med sett produktene hos henne før jeg bestilte selv, og jeg følte at jeg visste hva jeg gikk til. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg følte meg trygg. Dere kan forresten lese den bloggposten om shoppingrunden min her

Lave priser… Et tegn på svindel fra Honest Kiss sin side?

Noe av det som fikk meg til å faktisk ville shoppe i Honest Kiss sin nettbutikk var de lave prisene. Jeg er klar over at unormalt lave priser kan være et tegn på svindel, eller at produktene ikke er ekte… Men dette var heldigvis ikke tilfellet her. Jeg fikk produktene jeg bestilte meg, og siden jeg kjente til de fra tidligere så kunne jeg jo sammenligne kvaliteten og se at det var det samme produktet som jeg hadde brukt tidligere. For eksempel så bestilte jeg meg jo den herlige Decleor Hydra Floral Eye Gel fra Honest Kiss, og det er virkelig den beste øyekremen! Så kjølende og god. Basert på min erfaring med produktene så vil jeg ikke si at det er sånn at de på Honest Kiss bedriver svindel. Det var akkurat det produktet som jeg har brukt tidligere, som jeg fikk i posten. Jeg er storfornøyd! 

Jeg har shoppet hos Honest Kiss og de bedriver ikke svindel

Jeg fylte opp sminkepungen min sist gang… Lurer på hva jeg skal gå for neste gang!

Som dere kanskje husker så kjøpte jeg en god del sminkeprodukter sist gang. Jeg vurderte jo et par sko fra Adidas, men endte opp med å la lommeboka hvile den gangen… Jeg måtte rett og slett tenke på at jeg ikke skulle shoppe for mye til tross for at prisene til Honest Kiss er fantastiske. Jeg kan faktisk forstå at noen setter sammen ordene Honest Kiss svindel, fordi når man ser slike fantastiske priser så kan man jo faktisk lett tenke det. 

Vil ikke fokusere på meg selv akkurat nå, men når vi går inn i januar så blir det andre boller

Akkurat nå så er jeg fokusert på julegaver og hva jeg kan gi andre i julegave. Jeg tenker ikke kjøpe meg selv noe nytt før vi er i januar… Bare for å spare litt penger, haha. Ikke at jeg kommer til å spare noe når jeg skal kjøpe julegaver. Jeg kan jo kanskje kjøpe noen julegaver hos Honest Kiss og på samme tid kjøpe meg selv noe… Det hadde vært noe! 

Så hvis du spør meg om Honest Kiss = Svindel…

For å oppsummere litt så vil jeg bare si til alle som tenker Honest Kiss er svindel at min opplevelse er det motsatte. Jeg hadde en enkel shoppingopplevelse. Når jeg sendte en e-post til kundeservice og spurte etter status på ordren min så fikk jeg svar samme dag. Veldig raskt og enkelt. Så jeg har rett og slett bare hatt en god opplevelse og kan ikke si at jeg har merket noe som helst som tilsier svindel. Jeg fikk produktene mine, de var supre og jeg er fornøyd. Og jeg kommer til å bestille derfra igjen! 

Kommentarer er skrudd av for Er Honest Kiss svindel? Jeg deler min erfaring