Honest Kiss shopping
Anmeldelser og tester

Honest Kiss shoppingrunde!

Som dere vet så elsker jeg shopping, og jeg elsker gode produkter både når det kommer til skjønnhet og mote. Kvalitet er utrolig viktig for meg. Jeg fant en nettbutikk som heter Honest Kiss, og har hatt en liten shoppingrunde der. Jeg tenkte vise dere hvilke godbiter som fikk bli med meg hjem!

En nettbutikk der de virkelig har alt

Noe som er så utrolig positivt for meg, er at det første jeg la merke til var at Honest Kiss virkelig har litt av alt mulig. Det var en venninne som anbefalte meg nettbutikken etter at hun hadde shoppet noen produkter der… Jeg ble ikke skuffet, for å si det sånn! Jeg vet jo allerede at venninnen min aldri ville anbefalt noe hun ikke trodde jeg kom til å like, haha. Men allikevel godt å se at jeg likte det med første øyekast, når jeg kom inn på Honest Kiss.

Komfortabelt å ikke måtte forlate sofaen

Det er kanskje noe som avslører meg som en litt lat person… Men fy søren det er deilig å slippe og forlate sofaen, når jeg skal på shopping. Det eneste som er negativt med nettshopping, er at man ikke kan prøve produktene på før man kjøper de. Naturligvis er det viktig å sjekke at siden man shopper på har gode returmuligheter, dersom det ikke skulle passe. Eller at man eventuelt sjekker ut hvordan størrelsen på merket man kjøper er. Det kan gjøre alt mye lettere.

Shopping fra sofaen

Fylle opp sminkepungen og baderomshylla

Lite er så digg som når man får nye produkter på baderomshylla… Jeg nyter virkelig å se at det står en ny ansiktskrem der. Eller et nytt pudder som jeg bare har brukt en gang eller to. Eller en leppestift som fortsatt ser helt perfekt ut. Herregud, det er en veldig god følelse. Og nettopp denne følelsen var jeg på jakt etter når jeg skulle shoppe på Honest Kiss. Honest Kiss sin oppgave var å gi meg de produktene jeg hadde lyst på… Og det klarte de.

Gode hudpleieprodukter til en veldig god pris

Jeg har alltid vært opptatt av å bruke gode produkter på huden min. Produkter av kvalitet, fra merker som jeg kjenner til og stoler på. Merker jeg vet at er seriøse. Disse finner du mange av på Honest Kiss. Jeg ble veldig glad for å både se merker jeg har god erfaring med, og enkelte som var nye for meg. De jeg ikke hadde erfaring med fra før av, er garantert også kjempegode. Kanskje jeg prøver de etterhvert.

Oppgradere min hudpleierutine og legge til et øyeprodukt

Jeg trengte virkelig en ny øyekrem… Det var det jeg virkelig manglet på badet mitt. Når jeg så at jeg kunne kjøpe Decleor Hydra Floral Eye Gel på Honest Kiss, ble jeg utrolig glad. Denne kremen har jeg prøvd tidligere, og den er fantastisk for øyepartiet mitt. Jeg kan i perioder med lite søvn være plaget med puffy eyes. Når jeg har brukt denne kremen (som jeg forresten setter kaldt i kjøleskapet for en enda bedre effekt) så føler jeg meg som ny. Den passer selv for den mest sensitive huden. Selve merket Decleor er jeg utrolig fornøyd med, og de bruker ingredienser som er 98% naturlig. Wow.

Honest Kiss hudpleie

Et lite gavesett til meg selv

I tillegg til den herlige øyekremen fra Decleor så unnet jeg meg et lite gavesett til meg selv. Det er absolutt ikke noe jeg trengte, men noe jeg har hatt lyst på lenge. Det var et gavesett fra L´occitane, som inneholdt tre produkter. Jeg fikk en Rensemousse, en olje-sminkefjerner, og en deilig krem til ansiktet. Gleder meg til å teste alle tre. Hvis det er en ting som er herlig når det kommer til L´occitane så er det at de har så deilige dufter på produktene sine. En veldig god og lukseriøs følelse. Er veldig imponert over at Honest Kiss har de i nettbutikken sin.

Sminkefavorittene som kjøpes igjen og igjen

Andre ting de hadde på Honest Kiss var noen av mine sminkefavoritter. Mine favoritter som jeg kjøper igjen og igjen. Så da skjønner dere helt sikkert at når jeg så at jeg kunne kjøpe de for en kjempegod pris på Honest Kiss, så ble jeg utrolig glad. Dersom vi har noen av de samme favorittene, så må du bare legge igjen en kommentar. Dersom du ikke har testet noen av produktene jeg nå skal nevne… Do it! Da må du bare rett inn på Honest Kiss og kjøpe de, du også.

Sa noen favoritt når det kommer til foundation?

Altså, jeg lover dere. Hjertet mitt hoppet over et slag når jeg så at de hadde min all time favorite foundation på Honest Kiss. Og til nesten halv pris! Selvsagt måtte jeg kjøpe den. Grunnen til at Estée Lauder Double Wear Foundation er at den er utrolig lett på huden, samtidig som den gir en matt finish. En annen ting jeg vil trekke fram er at denne foundationen er kjent for å ha utrolig mange forskjellige fargetoner! Dette er noe som gjør at den passer til de aller fleste, noe jeg ser på som positivt. En annen ting som jeg elsker med denne foundationen er at den er så godt som vannfast. Den tåler en varm dag i parken, noe som er et utrolig stort pluss for min del.

Gløden alle drømmer om

En annen favoritt som jeg alltid har med meg i vesken, er mitt solpudder fra Estée Lauder. Det gir den perfekte gløden, skikkelig kjapt og enkelt. Elsker virkelig at de har Estée Lauder på Honest Kiss! Et lite triks fra meg er at den kan brukes som øyenskygge også… Hver gang jeg bare ønsker en veldig naturlig og enkel øyenskygge så bruker jeg en fluffy kost i solpudderet og legger litt i globalen. Så enkelt og fint.

Sminke Honest Kiss

Dådyrblikk som får meg ut av de underligste situasjoner

Min favorittmascara er Maybelline sin Colossal Go Extreme Volume. Den fant jeg også på Honest Kiss, så den ble også med i handlekurven. Det volumet og dådyrblikket jeg får av denne mascaraen er helt utrolig. Det er et dådyrblikk som har fått meg ut av et par spesielle situasjoner… Uten at jeg skal gå for mye inn på det akkurat nå! Haha… Dere kan helt sikkert tenke dere selv. Det er i alle fall en helt super mascara som jeg anbefaler på det sterkeste. Det at jeg får den på nesten halv pris, er naturligvis et utrolig stort pluss.

Kvalitetsprodukter til klesskapet

Som jeg nevnte tidligere for dere, så har de virkelig alt mulig på Honest Kiss. Jeg kjøpte meg ikke noen nye klær i denne omgang, men når jeg trenger noe nytt så skal jeg rett inn der. Noe jeg liker er at hvis jeg først skal bruke litt penger på nye klær, så er det fint å vite at de er av god kvalitet. På grunn av dette setter jeg stor pris på det at de har merker av høy kvalitet, merker man stoler på, på Honest Kiss.

Man blir jo fristet når det er så mye billigere enn normalt

Jeg har enda ikke kommet over en pris som ikke er billigere enn normalt, når det kommer til Honest Kiss. Jeg tror det er konseptet deres… At de alltid har billigere priser enn du finner andre plasser. Så bra, eller hva? Jeg må i alle fall innrømme at jeg blir veldig fristet til å shoppe når jeg får sånne tilbud. Nå når høsten kommer så lurer jeg på om jeg trenger et par nye joggesko som jeg kan bruke til hverdags. Jeg har sett på Honest Kiss at de har et par utrolig kule sko fra Adidas. Modellen heter Falcon og jeg lurer på om ikke de blir kjøpt neste gang… De er utrolig kule, og passer til alt!

Adidas Falcom

Som et kjøpesenter inni min egen datamaskin

De aller fleste nettbutikker har ikke et sånn superbredt utvalg. Det er enten klær eller sko eller sminke eller hår. Ikke en blanding av alt. Det er nettopp derfor jeg likte Honest Kiss veldig godt. Det er på en måte som å ha et lite kjøpesenter inni dataen min. Så digg og enkelt. Det er godt å vite at jeg nå har én plass der jeg kan gå for å finne gode produkter, uavhengig av hva jeg måtte ha behov for. Så lenge det har noe med skjønnhet eller mote og gjøre, så har de det på Honest Kiss. Det er i alle fall inntrykket jeg har. Er så takknemlig for at venninna mi tenkte på meg og viste meg denne nettbutikken. Kanskje jeg skulle kjøpt henne en liten gave som takk, derfra. Haha, jeg vet jo at det naturligvis ikke er nødvendig… Men det er jo veldig billig! Vi får se om jeg ikke bestiller min favorittmascara til henne også. Det er jo noe hun burde teste absolutt! Vel, vel… Gleder meg til produktene kommer i postkassa så jeg kan nyte de!