CouponTigers - gaver for å glede andre
Anmeldelser og tester

CouponTigers – gaver for å glede andre

Jeg syns alltid det er gøy å finne nye tilbud eller salg som fins på nettet eller på kjøpesenteret. Så når jeg fant CouponTigers bestemte jeg meg etter en liten stund for at dette var noe jeg måtte prøve ut. Det som fanget meg først var selvsagt alle gavepakkene som var der. Når du blir medlem for første gang kan du nemlig velge deg en egen gavepakke. Jeg brukte mye lengre tid på dette enn jeg først hadde trodd. Jeg er jo ikke den mest forfengelige av meg, men når man ser utallige pakker fulle av sminke- og skjønnhetsprodukter er det vanskelig å velge. Her kan du lese hva jeg syns om varene jeg fikk fra CouponTigers

Gavepakken fra CouponTigers er perfekt for å glede andre

Jeg kjøpte faktisk ikke gavepakken til meg selv, men til min lillesøster, Tiril. Hun er student og har flyttet til Bergen. Jeg skal besøke henne om ikke alt for lenge, så da blir denne gaven med i bagasjen. Når jeg måtte velge en pakke til meg selv, innså jeg at det hadde vært den perfekte gaven til henne! Jeg gleder meg så mye til å se Tiril igjen! Hun har akkurat flyttet hjemmefra for å starte studiene sine, en helt ny by med nye mennesker og opplevelser. Tenkte at dette kunne fungere som en innflytningsgave, så får jeg kjøpe med en plante også! Det er jo klassisk! 

Jeg valgte en Aloe Vera gavepakke, full av flotte produkter fra CouponTigers 

Jeg har alltid vært glad i produkter som behandler huden og kroppen på en sunn måte. Liker ikke kjemiske stoffer som irriterer og skader. Derfor valgte jeg meg en pakke som var full av bare produkter med aloe vera. Og jeg elsker jo aloe vera, jeg er faktisk en av dem som bruker det til alt! Faktisk liker jeg til og med aloe vera vann, selv om jeg er den eneste jeg kjenner som gjør det. Kanskje jeg bare har litt rar smak? Ble godt fornøyd med produktene jeg fikk fra CouponTigers generelt, særlig ett av produktene kommer godt med nå for tiden. 

Aloe vera gavepakke fra CouponTigers

Helsefordelene med å bruke aloe vera

Er det en ting jeg stoler blindt på i naturen er det bruken av aloe vera og alle helsefordelene planten har. Har du et sår som gjør vondt, tørr hud, rødhet eller annet som plager deg – aloe vera hjelper nesten mot alt. Aloe vera helbreder og virker også betennelsesdempende på huden. Når jeg så denne gavepakken fra CouponTigers var jeg ikke i tvil! Har du en aloe vera plante hjemme? Hvis ikke anbefaler jeg å kjøpe inn en! Jeg elsker produkter med aloe vera i dem, men ingenting kan erstatte 100 % aloe vera rett fra planten. 

For å få ut selve kremen fra planten pleier jeg å kutte av en liten del, skjære en vannrett linje og skrape av alt som kommer ut. Trenger ikke gjøre noe annet, så lett er det å få aloe vera rett fra kilden! Personlig syns jeg aloe vera planten ser så frisk og fin ut også! Er en flott dekorasjon til hjemmet. Når jeg tenker over det nå, ved siden av denne overraskelsen til Tiril fra CouponTigers, skal jeg kjøpe med meg en aloe vera plante! Det er ingenting som sier gratulerer med ny leilighet som en plante! Klassisk gave fra som vil se bra ut hos henne – og viktigst av alt, det er så lett å ta vare på aloe vera planter.

Elsker aloe vera produkter fra CouponTigers

Aloe vera – en plante det er lett å ta vare på! 

Jeg har ikke akkurat grønne fingre, og kan dessverre si det samme om Tiril. En aloe vera plante er nesten like lett som å ta vare på en kaktus. De tåler mye sol, og trenger ikke mye vann. Husk å klipp av brune stenger på planten om du ser de komme frem, de er ikke fine og bedre å bare rydde opp da! Jeg har faktisk en aloe vera plante jeg fikk for over 4 år siden da jeg flyttet selv. Den står enda og har vokst mye. Har blitt så stor nå at jeg må plante den om til en større potte. Er så dårlig på å gjøre slikt selv, men er jo egentlig lett da, så er bare å komme i gang.

Husker sist vår, da inviterte jeg nemlig alle mine beste venninner til en plante fest! Vi drakk sangria i hagen mens vi plantet forskjellige sukkulenter og småplanter i større krukker. Hadde og lagt ut litt maling for dem som ønsket å dekorere plantekrukkene sine. Må si at det er en aktivitet jeg ikke trodde jeg ville ha likt for bare fem år siden, men her sitter jeg og gleder meg over å plante nye planter. Jeg har jo blitt ganske så glad i å dekorere, på alle områder og måter! 

Abril & Nature Hand Sanitizer Gel

Skulle ønske dette produktet ikke var så nødvendig som det er, men jeg bruker jo antibac mer på hendene enn jeg blunker om dagen. Styrken på denne fra CouponTigers er på 70% så den skal være trygg å bruke. Personlig føler jeg ofte at jeg blir tørr på fingre og hender av å konstant påføre antibac etter jeg har tatt på noe. Huden blir rødlig og flasser litt.

Jeg vet ikke om Tiril har samme problemet, jeg tror egentlig ikke det. Hun reagerer ikke på kjemiske stoffer på samme måte som jeg og min hud gjør, heldige henne! Vi kommer jo fra samme familie, likevel er jeg den eneste med sensitiv hud, hun var heldig og slapp unna det! Men er ikke bra å påføre sterke ting som dette, uansett. Men selvsagt, i vår verden nå er det helt nødvendig. Så syns det var veldig praktisk at dette var en del av pakken fra CouponTigers. Syns og det virket som en god ting å ha en antibac med aloe vera, slik at den kan virke balanserende mot den sterke formelen. 

Antibac

Babaria Bath & Shower Gel fra CouponTigers

En deilig og oppfriskende dusjgel med aloe vera fra Babaria. Skal ærlig si at med alle de forskjellige dusjgelene jeg har brukt gjennom årene, så er jeg ikke sikker på om jeg har prøvd denne som var i pakken fra CouponTigers. Men kan ikke se for meg at den er så ulik andre aloe vera dusjgeler. Får spør Tiril etter at hun har testet den ut, slik at jeg kan oppdatere dere. Står den er laget for sensitiv hud og at den skal virke fuktighetsgivende for huden. Den har en mild duft og fungerer også perfekt for et boblebad. Skulle ønske jeg hadde et badekar, har bare dusj her jeg bor nå. Jeg får ringe Tiril og spør henne om det er et badekar der hun skal flytte til, for da sniker jeg til meg et bad og prøver denne dusjgelen fra CouponTigers!

Er så glad i å bare slappe av i badekaret. Særlig nå som det går mot kaldere tider er det godt å bare legge seg ned i varmt vann. Jeg liker at det er så varmt at jeg må vente til jeg kan sette meg helt ned. Det beste med et varmt bad er hvor mye det hjelper mot smerter i kroppen. Har jeg vondt i ryggen etter en lang dag på jobben så hjelper et varmt bad utrolig mye. Neste gang jeg flytter MÅ jeg ha et bad med badekar. 

Garnier refreshing botanical jelly

En av gavene fra CouponTigers som jeg faktisk har prøvd selv! Denne gelen er utrolig deilig og oppfriskende. Fuktighetsgivende som bare det, og hjelper bare så bra mot tørr hud. Jeg husker jeg slet med litt tørr hud for noen måneder siden. Da smurte jeg på litt av denne gelen før jeg la meg om natten. Våknet opp til at tørrheten i huden var vekke og flasset ikke lengre. Har du veldig tørr hud i ansiktet, kan du faktisk bruke denne gelen nesten som en ansiktsmaske. La den ligge på ansiktet mens du slapper av i 10 minutter, forfriskende forskjell! Fungerer like bra som dagkrem som nattkrem.

CouponTigers produkter

Instituto Español Roll-on fra CouponTigers

Til Tiril, fordi du lukter så svett! Haha, neida! Skal ikke være så slem! Men er alltid noe man trenger, en ekstra deodorant. Huden i armhulene er så sensitiv, så er viktig å alltid bruke en mild og god deodorant. Selv om det er gøy å lukte godt, velg heller en deodorant uten for mye parfyme. Så kan du heller spraye en god parfyme på håndleddene og på halsen din, syns jeg da! Var forresten mange flotte parfymer på tilbud på CouponTigers

Mediterraneo After Sun Moisturizing Lotion fra CouponTigers

Har en følelse av at denne After Sun kremen blir liggende til neste år. Men det går greit, så lenge flasken ikke åpnes. Vise du hvordan man kan se om sminke eller kremer har ligget for lenge? På undersiden eller siden av de fleste produkter er det en rundt symbol med et tall, dette tallet representerer hvor mange måneder et produkt kan være åpnet uten å måtte kastes. Jeg visste ikke det før, men selvsagt, akkurat som matvarer varer ikke kosmetikk for alltid.