Heldigvis kan man spare litt som student gjennom couponsmash
Anmeldelser og tester

Couponsmash og mine dager som student blir reddet

En venninne fortalte meg at livet som student er hardt, og hun har helt rett. Vi satt sammen og gjorde undersøkelser på hvor mye vi får fra lånekassen hver måned, og hvor mye vi faktisk bruker hver måned. Det går ikke opp i opp. Det var da vi fant Couponsmash, og jeg er sikker på at disse redder enhver student fra kostnader hver eneste dag.

 

Lånekassen og problemet som studenter har i dag

Problemet med lånekassen i dag er at det absolutt ikke er nok penger rett og slett. I forhold til at husleien min er på 7000kr, og månedskortet mitt for tog, trikk og t-bane er 400 kr. I tillegg til mat, klær, en øl eller vin i ny og ne, så går regnskapet absolutt ikke opp. Dette tvinger enhver student til å måtte jobbe mens man studerer. Det er ikke så enkelt å jobbe mens man studerer, fordi da har man ikke tid til å gjøre den faktiske lesingen som man behøver for å få utført en god eksamen.

Selv har jeg en helgejobb som resepsjonist på et lite hotell i Oslo by. Jeg føler meg veldig heldig å ha denne jobben. Fordi i helgene, spesielt på søndager så er det svært lite å gjøre. Da har jeg faktisk mulighet til å gjøre litt lesing til eksamener siden det er få gjester på hotellet. Likevel har jeg flere oppgaver som må gjennomføres uavhengig av gjester på hotellet, så det er ikke alltid det er nok til til å studere når jeg er på jobben.

 

Det å bo hjemme i studietiden

Flere av mine klassekamerater bor fortsatt hjemme under studietiden, dette forstår jeg absolutt! Hadde jeg hatt mulighet til å gjøre dette ville jeg også gjort det. Det er ikke enkelt for en fattig student i Oslo å ha god og nok økonomi for å kunne kjøpe seg sunn og fersk mat, i tillegg til å prøve å nyte noe av tiden som student. Jeg er usikker på om studenter i andre byer i Norge faktisk får samme stønad som oss i Oslo. Man skulle tro det, men likevel tror jeg ikke husleien i Lillehammer er den samme som i Oslo, så det bør være annerledes. 

 

Absolutt er det mulig mResepsjonsjobben redder virkelig livet mitt som studented studentbolig i Oslo også, men disse er utrolig vanskelig å få tak i. Jeg har en venninne som var på venteliste i flere år før hun fikk en slik hybelleilighet. Det som var litt ironisk var at hun fikk denne leiligheten det siste året av studietiden hennes. Når hun faktisk ikke trengte den lengre!

 

Tips til at en student kan få spart litt penger gjennom Couponsmash

Dagen jeg fant Couponsmash var jeg litt usikker i begynnelsen. En venninne av meg forklarte at hun hadde brukt disse i flere måneder allerede og spart flere hundre kroner. Vi snakket litt nærmere rundt hva Couponsmash faktisk tilbyr og hvordan det fungerer.

 

Medlemsskap hos Couponsmash

Først og fremst, før man kan benytte seg av eller se nærmere på produktene hos Couponsmash må man ha et medlemsskap med dem. Jeg er litt skeptisk til medlemsskap hos andre, fordi jeg tenker at dette kun medfører ytterligere kostnader. Derimot har jeg hørt at det du betaler for medlemsskapet er faktisk det du tjener inn fra annet.

 

Betaling per måned med Couponsmash

En innbetaling hver måned til Couponsmash betyr at man får tilgang til de beste prisene på markedet. Kanskje det hørtes litt cheesy ut? Det er faktisk sant. Jeg syntes også at det hørtes litt rart ut i begynnelsen. Couponsmash fungerer slik at de i bytte for den prisen du betaler per måned, så vil du få et gavekort å bruke i deres butikk. Det som er spesielt med butikken til Couponsmash er at de ikke legger på prisene til produktene som de har i sin nettbutikk. 

 

Couponsmash har produkter helt uten kommisjon

Kanskje er det ikke så mange som vet akkurat dette, men dersom du kjøper et produkt i en hvilken som helst lokal butikk i Oslo eller et annet sted. Så har disse butikkene en kjøpspris på produktet eller varen. Altså butikken selv kjøper varen, deretter selger butikken denne varen til den prisen de selv måtte ønske. Vanligvis, spesielt i Norge, vil denne prisen være en del høyere enn selve innkjøpsprisen. Det er fordi at det de tjener på salget av denne varen vil gå til både lønninger, leie av lokalet, moms, skatt og andre ting. 

 

Derfor er det egentlig ganske stilig at Couponsmash ikke legger på denne kommisjonen, eller fortjenesten på varen. De lover at de ikke tjener noen ting på selve varen eller produktet som blir kjøpt. Kanskje du lurer på hvorfor de faktisk vil gjøre dette?

 

Endre en verden der alt er tilgjengelig for alle

Problemet i denne verden er at ikke alt er tilgjengelig for alle. Vi ser at til og med i Venezuela at flere ikke har tilgang til enkle varer som ris og poteter, vi vet dessverre hvilke konsekvenser dette har. Folk blir undertrykt og de rike er de eneste som sitter igjen med overflod. Jeg ønsker ikke å gå i dybden på Venezuela, for det gjør meg bare trist. Poenget med Venezuela er at de som har spesielle tilganger eller makt, kan dessverre misbruke denne makten dersom de ønsker. Dette er utrolig trist. 

 

Ideén bak Couponsmash er derfor at det varer og produkter faktisk koster, skal bli tilgjengelig for enhver og alle. De ønsker ikke å gjøre det slik at noen jobber hardt for å produsere visse vakre kjoler, mens andre skal tjene flere titalls prosentandeler for videresalg av disse produktene. Derfor åpner de opp for en verden der vi kan få nyte av den faktiske og aktuelle prisen til det som vi selv synes er fint.

 

Registrering med Couponsmash og heldigvis fikk jeg hjelp

Da jeg begynte med registrering for å bli medlem hos Couponsmash fikk jeg faktisk problemer og heldigvis hjelp. Jeg vet ikke hvorfor det skjedde, men selve knappen der det stod “bekreft” i en e-post som de sendte meg, fungerte ikke. Det gjorde meg ganske så gal for å være helt ærlig. Ikke har jeg bærbar PC heller, så jeg prøvde flere ganger med mobilen og tabletten min. Jeg stengte og åpnet på nytt nettleseren for å kunne prøve på nytt, helt uten at noe fungerte.

 

Til slutt valgte jeg å ringe de. Der var det en hyggelig dame som forklarte at jeg måtte skrive en e-post til de. Det var litt skuffende. Fordi dere vet sikkert at selv om jeg aldri har vært medlem der ville jeg helst ikke vente lengre. Når du først er klar for registrering så er det litt irriterende å måtte vente enda litt lengre. Det som var så utrolig bra var at jeg fikk svar med en gang, innen 2 minutter, det er ganske utrolig. Først trodde jeg det var en robot, eller et automatisk svar jeg fikk. Heldigvis var det et ordentlig norsk menneske som forklarte meg hvordan jeg skulle gå videre. Vi visste vel egentlig alle sammen at feilen var noe med min nettleser, og det var det. De sa at jeg skulle bruke Google Chrome istedet for Internet Explorer, og det løste alt sammen!

 

Månedlige innkjøp gjennom Couponsmash

Egentlig er jeg ikke en skikkelig god shopper. Likevel er det visse produkter som jeg faktisk trenger å handle inn hver eneste måned. Det er for eksempel deodoranter, sminke, hudprodukter, kremer, sjampo, balsam, såper og lignende. Det er derfor jeg i første omgang ønsket meg et medlemsskap hos Couponsmash, fordi jeg regnet på at jeg sparte ganske mye ved å kjøpe disse tingene gjennom de i stedet.

 

Et spesielt kjøp hos Couponsmash blir gjennomført snart

Om et par måneder skal faktisk en av venninnene mine fullføre studiene sine. Med tanke på dette hadde jeg tenkt å kjøpe noe ekstra fint til henne. Det gikk litt frem og tilbake og jeg visste ikke helt hva jeg skulle kjøpe. På Couponsmash fant jeg en utrolig fin veske som jeg vet at hun ville likt. Det som var så stilig var at vi både to så denne vesken i en butikk for litt siden, og der kostet den 40% mer enn det den kostet gjennom Couponsmash! Er ikke det ganske stilig?!

 

For meg er venner det viktigste, dere har kanskje allerede lest om dette tidligere!

Jeg bruker Couponsmash til å kjøpe en gave til en venninne

 

Oppsummert tanke rundt det nye medlemsskapet og veien fremover

Helt til slutt vil jeg oppsummere at jeg synes det er ganske bra med et slikt medlemsskap hos Couponsmash. Som nevnt tidligere synes jeg det er en veldig fin tanke og en god idé at lave og standard priser vil bli tilgjengelig for alle sammen. I tillegg, siden som student har jeg ikke så mye tid til overs synes jeg det er viktig at vi kan få tilsendt alt, i stedet for å gå fysisk til enhver butikk. 

 

Husk at vi alltid må dele med hverandre, for å bli flinkere på det vi gjør og å kunne ha en fantastisk dag, samtidig som vi får en herlig utvikling av oss selv i forbindelse med våre egne egenskaper og kunnskaper! Knowledge is power!