Nettshopping med Coupon Pilots
Anmeldelser og tester

Jeg har gjort meg høstklar med Coupon Pilots

Når vi går over til en ny årstid så er det som oftest nødvendig å oppdatere garderoben litt. I tillegg til det så føler jeg behovet for å endre litt på hvilke produkter jeg bruker når det kommer til hud og sminke. Jeg fant nettbutikken Coupon Pilots, og gjorde høstshoppingen der. Nå kan de kaldere dagene bare komme.

Huden forandrer seg når høsten kommer

Min nummer én ting som gjør at jeg merker at høsten er her, er at jeg merker det på huden. Den blir tørrere og jeg føler mer behov for å tilføre fukt. Det er noe som alltid har vært sånn for meg. Jeg har ingenting imot det, og syns det nesten er litt deilig å gå over til de mer fuktighetsgivende produktene. Jeg tenkte dele litt med dere hvilke produkter jeg går over til når høsten kommer, og hvilke jeg har gått til innkjøp av hos Coupon Pilots. Håper det er noe dere syns er interessant. Jeg vet ikke om dere husker blogginnlegget om hvordan jeg tar vare på huden på sommeren? Vel dette blir på en måte en slags fortsettelse, bare at vi nå går over til høsten. 

Høsten er her

Det jeg gjør i min hudpleierutine når høsten kommer

Som jeg nevnte for dere så blir huden min mye tørrere når høsten kommer. På grunn av dette gjør jeg visse endringer når høsten er her. For det første så går jeg over til en rens som er mer fuktighetsgivende. Dette er noe jeg syns hjelper veldig på. Den rensen jeg bruker når høsten er her er fra Shiseido. Det er deres Complete Cleansing Microfoam, og jeg elsker den fuktighetsgivende effekten den gir på huden. På samme tid blir huden utrolig myk, og helt ren. Det jeg ble veldig glad for å se var at Coupon Pilots sin pris var lavere enn den jeg har sett tidligere. Perfekt! 

Det er viktig å ikke glemme av skrubb og maske

Dere vet helt sikkert hvor viktig det er å skrubbe huden et par ganger i uken. Det gjelder også på høsten, og da bruker jeg en sukkerskrubb fra L’Oréal. Den er utrolig deilig, og kombinert av 3 forskjellige sukkertyper, og huden blir silkemyk når jeg bruker den. Et triks som jeg gjør er at jeg tar restene om det blir noe igjen, og masserer inn på hendene mine. Da får jeg silkemyke hender også. Ellers så har Coupon Pilots mitt favorittmerke når det kommer til masker. Carita! Det er et helt fantastisk merke som jeg har kjent til helt siden min mor brukte merket når jeg var liten. Fuktmaskene er de jeg går for i løpet av høst og vinter. Resultatet er en hud med naturlig og sunn glød. Jeg bruker masken i alle fall en gang i uken. 

Mine favoritter hos Coupon Pilots

Å legge til et serum i rutinen er en enkel måte å få noe ekstra til huden på

Første gang jeg hørte om det å bruke et serum under kremen min, så skjønte jeg ikke viktigheten ved det. Så informerte jeg meg selv litt til, og fikk åpnet øynene. Takket være et serum så kan du plutselig få enda bedre resultater med huden din. Du kan velge selv hva du ønsker at huden din skal få mer av, men for eksempel hyaluronsyre er noe jeg elsker å legge til på høst og vinter. Hyaluronsyre gir utrolig mye fukt, og nettopp derfor elsker jeg denne ingrediensen. Coupon Pilots har flere gode serum, men jeg har i høst gått for et nytt som jeg ikke har testet før. Jeg tester Babaria sitt hyaluronsyreserum, og gleder meg til å se hvordan det fungerer på nettopp min hud. 

Min hudpleierutine på høsten – kort forklart

Jeg dobbelrenser huden hver kveld, og det har jeg jo også skrevet et blogginnlegg om tidligere som dere kan se på dersom dere vil. Bare søk i bloggen. Etter at jeg har renset så tar jeg en bomullspad med toner og sveiper over for å balansere pH-verdien i huden. Jeg fant ikke noen av mine favoritt-tonere hos Coupon Pilots, så det har jeg ikke gått til innkjøp av. Etter det så tapper jeg inn serumet mitt i huden, og så tar jeg på krem et lite minutt etter det. Jeg bruker forskjellig dagkrem og nattkrem. De dagene jeg bruker skrubb og maske, så tar jeg skrubben direkte etter rens, og masken direkte etter toner. Det er fordi fuktmasken ikke skal vaskes av nødvendigvis. Dersom den blir vasket av med lunkent vann så tar jeg ikke toner etter det, men følger på med serum og krem. 

Min hudpleierutine

Oppgradere høstgarderoben til en billig pris

Når høsten kommer så vil jeg alltid gå til innkjøp av en ny jakke. Det gjør liksom mørketiden som er på vei liiitt bedre. Bare det å i alle fall føle seg fresh med en ny jakke. Jeg gikk til innkjøp av en frakk fra Armani Jeans som jeg fant hos Coupon Pilots. Den er møøørk blå, og passer til alt. Elsker at jeg enkelt kan kombinere den med skjerf og hansker når det blir kaldere. I tillegg kan man jo alltids bruke lue også. Med en frakk så ser alle plagg umiddelbart mye mer skikkelige ut. Man blir liksom hakket mer pyntet enn om man går med en vindjakke. Haha! Det er i alle fall det jeg syns, og jeg liker å kjøre den stilen. Ellers så har jeg et enkelt svart skjerf og et par svarte skinnhansker som jeg er glad i for kaldere dager. 

Sko som kan passe til flere anledninger selv når det er kaldt

Laura Biagiotti er et merke som jeg ble oppmerksom på takket være Coupon Pilots. De har utrolig stilige sko. Både noen uggs-lignende sko, og finere støvletter og boots. Jeg har gått til innkjøp av de skoene under, og skrevet merkene på bildet, slik at dere kan se mine favoritter. Jeg har også kjøpt meg et par Fila Disruptor 2 sko, som er sinnsykt kule. De passer til alt, og jeg elsker de! De kommer nok til å bli mine sko som jeg bruker aller mest nå på høsten, før jeg går over til de varmeste helt til venstre. Det siste paret jeg har valgt meg er de klassiske Timberland bootsene. De er varme og trendy. En evig favoritt som passer til det meste. 

Mine favorittsko kjøpt hos Coupon Pilots

Enkelt å kunne finne alt på en plass

Noe av det jeg likte veldig godt med Coupon Pilots er at de har både skjønnhet og mote samlet i en nettbutikk. Det er så enkelt å kunne bestille hjem alt i en stooor pakke. Jeg gleder meg alltid når jeg har en gave på vei i posten. I denne omgang var det både masse høstklær, og ny hudpleie. Jeg skal bestille et par sminkeprodukter, men jeg ville tenke litt mer på det, så jeg legger inn en bestilling på det i kveld. Jeg skal fortelle dere hvilke produkter jeg går for. Gjerne gi meg tips til deres favoritter både innen hud og sminke, for jeg kommer nok til å shoppe mer i løpet av høsten. Coupon Pilots gjorde det så enkelt. Elsker at det bare er noen kjappe klikk og så får jeg godbiter hjem i posten. 

En perfekt sminkelook på 1-2-3

Jeg liker å holde hverdagssminken min ganske enkel sånn at det går kjapt. På huden bruker jeg Estée Lauder Double Wear Liquid Foundation. Det er min evige favoritt! Det er den første foundationen jeg har klart å finne den perfekte fargetonen i. Det er fordi den finnes i over 60 forskjellige toner! Ganske sykt, eller hva? I tillegg til det så har Coupon Pilots min favoritt når det kommer til solpudder. Estée Lauder Bronze Goddess gir en fantastisk glød. Prøv den. En annen ting jeg skal gå til innkjøp av er en Clinique Chubby Stick, som gir en fantastisk farge og fukt til leppene. Det er bedre for meg å gå for en sånn en på høsten når leppene kan bli tørrere. Det er vel ikke bare jeg som har det problemet vil jeg tro? Jeg passer i alle fall på å bruke produkter med mye fukt når jeg kan. 

En veldig god opplevelse

Kort fortalt, for å oppsummere litt, så har jeg hatt en veldig god opplevelse med Coupon Pilots. Det var enkelt, gikk raskt og jeg elsket at jeg kunne finne alt på en plass. Jeg skal gå tilbake og ta en titt på utvalget når det blir enda kaldere. Kanskje jeg kan kjøpe meg et par klesplagg når julen nærmer seg. Julebordsesongen kommer snikende på fortere enn vi alle kan tenke oss tror jeg. Jeg blir i alle fall alltid overrasket over hvor fort det går. Vel jeg håper at dere har likt å se mine innkjøp hos Coupon Pilots, og at dere syns det var gøy at jeg gikk litt mer i dybden angående hudpleie og høst. Det er noe jeg syns er morsomt å høre om fra andre, så håper på at det samme gjelder dere. Fortell meg gjerne om dere har erfaringer med Coupon Pilots selv, det er alltid interessant å høre. Vi blogges snart dere!  

Kommentarer er skrudd av for Jeg har gjort meg høstklar med Coupon Pilots